Erken Boşalma Sorunları Ve Yapılması Gerekenler

Erken Boşalma Sorunları Ve Yapılması Gerekenler


Her erkek, orada normal olup olmadıklarını merak eder. Pek çok erkek, yaşamları boyunca penis sorunlarıyla karşılaşmaktadır. Bu tür sorunlarla karşılaşırsanız öncelikle bir uzmana danışmanız gerekir. Penisinizi olumsuz yönde etkileyebilecek bir takım rahatsızlıklar ve rahatsızlıklar vardır.

Penisinizle karşılaşabileceğiniz en yaygın sorunları öğrenmek için bu makaleyi okuyun. Bu makalede,  penisinizle karşılaşabileceğiniz en yaygın sorunları paylaşacak. Öyleyse zaman kaybetmeyelim ve bunları çözmek için bu sorunları bilelim.

1. Bitiş seviyesine ulaşılamıyor

30-60 dakika içinde bitiremiyorsanız, boşalmayı geciktirmiş olabilirsiniz. Sorun vücudunuzda büyük bir sıkıntıya neden olabilir. Bu fiziksel ve psikolojik sorunlardan kaynaklanabilir. Bu nedenle, bu endişeniz varsa, o zaman bir uzmana danışın.

2. Erken boşalma

Kısa sürede bitirmeniz cinsel yaşamınızda sorun yaratabilir. Erken boşalma sorununuz nedeniyle partneriniz sizden memnun olmayabilir. Boşalmayı geciktirmenize yardımcı olabilecek bazı reçeteler, tatmin edici bir cinsel yaşam sağlayabilir.

3. Erektil disfonksiyon

Erektil disfonksiyon erkekler için en stresli durumdur. Bir erkeğin tatmin edici bir cinsel ilişkiye sahip olacak kadar uzun süre ereksiyona ulaşamadığını ve sürdüremediğini bulması iktidarsızlık olarak da bilinir. Bu sorunu yaşıyorsanız önce seks hayatınıza heyacan getirecek yeni bir deneyim yaşamayı düşünebilirsiniz. Bunun için Kemer Rus Escort kızları size yardımcı olacaktır. Buna rağmen sorun devam ediyorsa, doktorunuzla konuşun.

4.Topaklar ve sızıntılar

Çoğu erkek, genellikle tıkanmış gözenekler ve/veya tahriş nedeniyle oluşan penislerinde şişlik yaşar. Bazen bu şişlikler, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar gibi bazı ciddi sorunların göstergesi olabilir. Penisten sızdıran akıntı, Klamidya ve Bel soğukluğu belirtisi olabilir. Bu nedenle, bu tür sorunlarla karşılaşırsanız bir doktora danışmanız en iyisidir.

5. Penis sünnet derisi geri çekilmiyor

Sünnetsiz penisi olan erkekler genellikle sorunla karşı karşıya kalır ve sünnet derisinin penisin ucundan geri çekilmediğini fark eder. Durum sıkı sünnet derisinden kaynaklanır. Durum kremler ve sünnet ile kolayca tedavi edilebildiği için endişe edilecek bir durum yoktur. Sorunlar tedavi edilmezse, durum ciddi olabilir.

6. Penis gerçekten bükülmüş

Kavisli penis aslında Peyronie hastalığı olarak adlandırılan bir problem olabilir. Hastalık, ağrılı ereksiyonlarla ilişkili yeni bir penis eğriliği geliştirmenizdir. Düzgün iyileşmeyen bir tür travma veya yaralanmanın sonucu olabilir. Bu nedenle, böyle bir sorununuz varsa hemen doktora başvurun.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Varikosel Çocukluk Ve Ergenlik Çağındaki Belirtileri Nelerdir

Penisteki Eğrilikler Çocuk Sahibi Olmayı Engeller Mi

Her Varikoseli Hastası Kısır Olabilir mi