Penisteki Eğrilikler Çocuk Sahibi Olmayı Engeller Mi


Penisteki Eğrilikler Çocuk Sahibi Olmayı Engeller Mi


Bu konuda ilk olarak dikkat edilen ve incelenen eğrilik oranı olarak karşımıza çıkar. Eğer penisin uç kısmı gerek cinsel ilişki için gerekse de menü boşaltımı için elverişsiz ise çocuk sahibi olmak zorlaşabilir. Ancak eğriliğin bu konularda herhangi bir engel teşkil etmediği durumlarda ise bebek rahat bir şekilde cinsel ilişkiye girmek ve bebek sahibi olmak mümkündür.

Ayrıca peyroni hastalısına sahip olan bir erkek, kolayca ereksiyon olabiliyor ve bunun yanında cinsel birleşme yaşayabiliyor ise herhangi bir sorun yaşamadan çocuk sahibi olabilir.

Penis Eğriliği Tanısı Nasıl Konur?


Penis eğriliği tanısı konması için öncelikle penisin sertleşmesi gerekir. Eğer sertleşme sırasında eğrilik ileri bir boyutta ise tanı konması mümkün hale gelir. Ameliyat için alınacak kararda önemli olan ise penisin cinsel birleşme sırasında kişiye farklı açılardan zorluk çıkarması olmaktadır. 

Kişin hem kendisinde hem de partnerinde ağrı gibi durumların meydana gelmesi de tanı konma aşamasında önemli bir konumda yer alır. Ayrıca penis eğriliği kişide estetik açıdan kaygı oluşturuyorsa ve bunun yanında cinsel sorunlar yaşamasına neden oluyorsa aynı şekilde ameliyat kararı alınabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Varikosel Çocukluk Ve Ergenlik Çağındaki Belirtileri Nelerdir

Her Varikoseli Hastası Kısır Olabilir mi