Penis Büyütme Nedir?



Penis her erkek için önemlidir. Hatta erkeğin en önemli organıdır diyebiliriz. Penis yumuşak dokulu, sert yapıya sahiptir. Penisin 16 cm ve altında olanların Penisleri küçük Penis olarak isimlendiriliyor. Bu durum doğuştan veya sonradan gelişmiş nedenlerden kaynaklanabiliyor. Penis büyütme yöntemleri arasında tıbbi yöntemlerin olması bu durumun ortadan kalkmasını sağlıyor. Penis büyütme hangi durumlarda yapılıyor.


·       Sünnet olan erkek çocuklarının Penisin kafa kısmının tam dışarıya çıkarılmaması durumunda
·       Fazla kiloya sahip olan erkeklerde Penisin belirli kısmı içeride kalma durumu
·       Penise zarar verecek kazaların yaşanma durumu
·       Kromozom bozukluğu yaşayan erkekler
Penis büyütme yöntemleri Türkiye’de başarılı uzman doktorlar tarafından yapılıyor.
Başarı oranı %100 diyebiliriz.
Genelde cinsel organ ölçümlenmesi yapıldığında göbek kısmında ki yağ tabakasının basık olması nedeniyle
Penis içeri doğru gömülü kalıyor.
Bu durumda Penis büyütme ameliyatı tercih ediliyor.

Penis Büyütme Nasıl Yapılır?


Erkeklerin genelinde genital organ olan Penisin bir kısmı dışarıdan bakıldığında görünmez. Görünmeyen kısım vücudun içerisinde kalır. Görünmeyen bu gizli kısım, kasık kemiğine bağlıdır. Ligamentolizis olarak isimlendirilen doku ile bağlıdır. Bu organ Penisin işleyişinde herhangi bir rol oynamıyor. Fakat doğal eylem olan Penisin yukarı dönük ereksiyonunun korunmasını sağlıyor.
Penis büyütme operasyonu yapılmadan hastanın bu operasyona uygunluğunun belirlenmesi gerekiyor. Bu olası durumlarda çeşitli testler ile yapılabiliyor. Penis büyütme operasyonu yapılma esnasında Penisin fazla bağları kesilerek bir boşluk oluşturuluyor. Penis içerisinde bulunan kasık bölgesinde ki küçük bir dokusu kesiliyor. Daha sonra Penis çevresinde kalan et dokusu gerin gale getirilerek dikiliyor. Penis gergin hal kazanarak ereksiyon kazanıyor.

Genetik yara izi kalabiliyor. Fakat bu estetik ameliyatı olarak düzeltilebilir. Estetik olarak gözle görünür bir durumdur. Penis büyütme operasyonu %100 başarı oranında yapılıyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Varikosel Çocukluk Ve Ergenlik Çağındaki Belirtileri Nelerdir

Penisteki Eğrilikler Çocuk Sahibi Olmayı Engeller Mi

Her Varikoseli Hastası Kısır Olabilir mi